Vâlcov, adevărul despre tablourile ascunse şi mita luată în cimitir

Mihai Ciobanu / 27 iul 2018 / 21:06
Darius Valcov
Darius Valcov

Darius Vâlcov a explicat de unde au plecat informaţiile referitoare la dosarul de la DNA cu tablourile ascunse prin pereţi şi mita luată în cimitir. 

Darius Vâlcov a explicat, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu la România TV, de unde au plecat informaţiile potrivit cărora ar fi avut tablouri ascunse prin pereţi, galerie de artă şi cum că ar fi luat mită noaptea, prin cimitire. 

"Văd că acum a venit ordinul pe unitate ca, până la 1 septembrie, Dragnea să fie închis şi, dacă se poate, şi Vâlcov la pachet, ca să nu fie niciun fel de problemă. Înţeleg că trebuie să dea judecătorii motivarea dar, din acea condamnare de opt ani s-au grăbit puţin cu motivarea pentru că a venit CCR în iunie şi le-a spus că şase ani nu pot fi luaţi în calcul pentru că sunt pe o decizie neconstituţională. Au venit şi le-au explicat [...] Nu am avut niciun moment tablouri, galerie de artă.

Nu am avut nicio galerie de artă, nu am fost niciodată în cimitir, nu apare în rechizitoriu aşa ceva. A apărut totul de pe adresa de mail cucuveaua mov. Dacă cineva găseşte vreun cuvânt de tablouri în pereţi, de şpagă în cimitir... puteţi lua rechizitoriul să-l citiţi" a dezvăluit Darius Vâlcov.