Vâlcea. Crimă oribilă. Tânăra ucisă depusese plângere

Schimbări majore în POLIȚIE. Legea, ADOPTATĂ în Parlament
Schimbări majore în POLIȚIE. Legea, ADOPTATĂ în Parlament

Tânăra care a fost ucisă cu sălbăticie într-o pădure de lână Râmnicu Vâlcea sesizase poliția că a fost agresată, chiar înainte de  fi omorâtă.

Tânăra de 19 ani care a fost ucisă şi îngropată în pădurea Goranu, din apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea, a sesizat Poliţia, în seara zilei de 21 martie, că a fost agresată de partenerul ei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Sandra Dăscălete, citată de Agerpres. 

[citeste si]

Nu a fost dată dispărută

Poliţiştii au început verificări în ziua următoare, dar nici tânăra, nici presupusul agresor nu au fost găsiţi. 
"La data de 21 martie, noaptea, fata a depus plângere scrisă, că ar fi fost agresată de persoana bănuită. Plângerea a fost înregistrată şi au fost demarate verificări. Poliţiştii i-au căutat pe cei doi pentru audiere, dar nu au fost găsiţi. Nu s-a reclamat dispariţia fetei", a spus Dăscălete.

Îngropată în pădure

Potrivit unor surse judiciare, femeia ar fi murit în noaptea în care a depus plângere la Poliţie, respectiv, pe 21 martie. Cu o seară, înainte ea a fost agresată de bărbat şi s-a prezentat la o unitate medicală pentru îngrijiri, dar nu a necesitat internare. 
Agresorul și victima au mers în pădure, unde bărbatul a lovit-o pe victimă cu pumnii, apoi, cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, provocându-i decesul. 
Corpul tinerei a fost găsit miercuri dimineaţa, în pădure, în zona Goranu, iar fostul ei iubit, un bărbat de acceaşi vârstă, a fost reţinut pentru 24 de ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel