Vâlcea: Tânăr dat în urmărire în Italia pentru furturi de maşini, reţinut de poliţişti

Un tânăr de 26 de ani din comuna Laloşu, căutat de autorităţile italiene pentru furt de maşini, a fost reţinut de poliţişti, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, pe numele bărbatului există şi un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Italia. 'La data de 7 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Postului de Poliţie Laloşu şi Serviciului de Acţiuni Speciale au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Italia, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din comuna Laloşu, pentru săvârşirea infacţiunii de furt calificat.

În fapt, în perioada anului 2017, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei, tânărul ar fi participat la sustragerea şi folosirea mai multor autovehicule', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au menţionat că tânărul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore a acestuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel