Vâlcea: Cinci persoane, cercetate pentru contrabandă cu tutun

Cinci persoane sunt cercetate pentru contrabandă cu produse din tutun, patru dintre ele fiind puse sub control judiciar, după ce la domiciliile acestora au fost descoperite, în urma unor percheziţii, 87.000 de ţigarete netimbrate, au transmis, joi, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Potrivit acestora, descinderile au avut loc la începutul acestei săptămâni, vizate fiind 13 locaţii din judeţul Vâlcea şi una din Dolj. 'În zilele de 20 şi 21 mai 2019, în baza autorizaţiilor emise de către instanţă, au fost efectuate 14 percheziţii domiciliare la imobile situate în municipiul Rm Vâlcea, municipiul Craiova şi comuna Budeşti, context în care au fost identificate şi ridicate pentru cercetări 87.000 ţigarete netimbrate, provenite din contrabandă.

Prin ordonanţa procurorului din data de 22 mai 2019 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cinci inculpaţi', se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. În cazul a patru dintre cele cinci persoane cercetate, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar. Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul IGPR - SOS Vâlcea şi al jandarmilor vâlceni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel