Vâlcea: Efectivele de pompieri suplimentate în Râmnic, unde zeci de imobile şi străzi au fost inundate

Efectivele de intervenţie din Râmnic au fost suplimentate cu personalul din turele libere pentru a putea face faţă intervenţiilor din oraş în urma ploii torenţiale de vineri după-amiază, când au fost înregistrate 39 de apeluri de urgenţă, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea.

'Trei dintre apelurile de urgenţă primite au fost pentru arbori şi crengi căzute şi intervin lucrătorii de la SC Pieţe Prest, iar restul de 36 sunt pentru inundaţii în locuinţe, beciuri, garaje, curţi şi străzi.

Cele mai mari probleme se înregistrează în zona Maternităţii, strada Remus Bellu, unde traficul este blocat şi se intervine cu o motopompă, zona Feţeni, cu 10 gospodării afectate şi trei case cu apă în interior, zona pasajului Hervil, zona Dovali, Straubing, zona Libertăţii şi sediul VTV. În prezent, apele sunt în retragere şi se intervine cu şapte motopompe, o autospecială cu apă şi spumă şi cu 16 subofiţeri şi un ofiţer', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Municipiul Râmnicu Vâlcea s-a aflat vineri, între orele 14,15 - 15,30, sub avertizare Cod galben de ploi, în acest interval orar traficul pe şoseaua de centură a oraşului fiind oprit din cauza vizibilităţii reduse şi a apei adunate pe carosabil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel