EXCLUSIV  Val Vâlcu și-a găsit PARTID. Este în curs de aderare

Jurnalistul Val Vâlcu și-a găsit partid. 

Ziaristul a mers în weekend la spectacolul "P.A.R.T.Y.", o piesă în care cinci tineri încercau să înființeze un partid pentru a salva lumea. Ei ajung chiar să-și împartă portofolii într-un guvern care nu știe ce va guverna și să se alieze în funcție de interese. Subiectele de discuție și cum se iau deciziile sunt sursa unui umor extrem de haios.

Val Vâlcu a spus că i-a plăcut piesa și, la ieșirea din sală, a precizat că intră și el în acest partid pentru că va avea, cu siguranță, mulți membri în România.

P.A.R.T.Y. este o comedie tip sitcom, despre niște minți înguste luându-se la trântă cu probleme mult prea mari pentru a le înțelege cu adevărat (încălzirea globală, terorismul, traficul sexual, comerțul echitabil etc). Spectacolul aparține lui Tom Basden și se joacă la noi în regia Ancăi Maria Colteanu.

Despre această piesă s-a vorbit și în presa internațională.

[citeste si]

"Party, spectacolul lui Tom Basden, este o satiră comico-usturătoare la adresa tinerei societăţi de azi, bine-intenţionată, dar lipsită de noţiuni de profunzime. În plus, vorbeşte despre modul în care se face politică azi, mult branding, brainstorming pentru PR, buzz-words şi foarte puţin interes faţă de misiunea lor, ce vor să rezolve efectiv, ce îi mână în lupta politică. Jared, Mel, Jones, Pheobe se aruncă în subiecte mari, cum ar fi monopolul Chinei, musulmanii, încălzirea globală, fair-trade-ul, traficul de carne vie, împotriva cărora sunt, dar nu au cunoştinţele necesare să îşi susţină argumentele sau să găsească soluţii fezabile", a notat The Telegraph.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel