Val Vâlcu, DC News, Premiul pentru Excelența în Jurnalism Economic la Gala Topul Național al Firmelor

Ediția jubiliară a Galei Topul Național al Firmelor 2018 organizată  de Camera de Comerț și Industrie a României a reunit, miercuri seara, la Romexpo firmele care au performat în ultimul an.

În prezența  președintelui CCIR, Mihai Daraban, a președintelui României, Klaus Iohannis, a ambasadorului SUA în România, Hans Klemm și a sutelor de invitați, Gala Topul Național al Firmelor și-a premiat reprezentanții mediului de afaceri care au performat în acest an.

Val Vâlcu, directorul DC News, s-a aflat, pentru prima dată, nominalizat la Premiul de Excelență pentru Jurnalism Economic, premiul fiind înmânat de  președintelui CCIR, Mihai Daraban.

"Mulțumesc domnule președinte, primesc această distincție, fiind onorat de ea, ca o apreciere a efortului de echipă de la DC News, un site cu o dinamică puternică. Recent am lansat un nou site, DC Business pentru comunitatea de afaceri, sperând că la următoarea ediție a Galei Topului Național al Firmelor colega mea de la DC Business, Elena Cristian, se va afla în locul meu aici. Încă o dată vă felicit și vă mulțumesc", a declarat Val Vâlcu. 

La această categoria au mai fost premiați Monica Ghiurco, de la TVR, pentru promovarea  mediului de afaceri și  Cristian Grosu, de la Curs de Guvernare.

Vezi si: Iohannis critică Guvernul: Un nou atac- VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel