Val Vâlcu, comentariu tare după alerta de la Piaţa Naţiunile Unite. Comparaţie cu alegerile de la Sectorul 1

Captura Video
Captura Video

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut un comentariu tare despre alerta de la Piaţa Naţiunile Unite din Bucureşti, acolo unde un rucsac abandonat a pus pe jar autorităţile. 

Traficul a fost blocat în piaţa Naţiunilor Unite din Bucureşti, după ce a fost descoperit un rucsac abandonat pe trotuar, în apropiere de o biserică.

La faţa locului a ajuns brigada antitero, dar şi cei de la SRI. Intervenţia a fost tratată ca o alertă cu bombă, iar brigada antitero a intervenit cu un robot pentru a studia conţinutul rucsacului. Ulterior, un genist echipat corespunzător a reuşit să deschidă rucsacul şi a văzut că acesta este gol. 

Val Vâlcu, comentariu tare. Comparaţie cu Sectorul 1

După ce pe imagini s-a văzut cum geniştii iau probe de pe rucsac pentru a vedea dacă acesta conţine urme de explozibil, Val Vâlcu a punctat că procedura este similară cu cea de pe aeroporturi. 

"E ca pe aeroport. Acolo, randomizat pe un număr de pasageri la îmbarcare, se iau probe de pe degete, de pe haine, pentru a se căuta urme de explozibili. Dar ce voiam să spun... dacă până acum priveam la aceste intervenţii ca la o formă de antrenament, după atentatul de la Arad din păcate trebuie să privim altfel. Rucsacul pare a fi uşor!", a declarat Val Vâlcu. 

Ulterior, acesta a făcut o comparaţie ironică privind situaţia de la Sectorul 1. "Cel mai periculos rucsac este cel de la Sectorul 1, cel cu voturi. Nu a fost detonat nici până azi!", a mai punctat acesta. 

Avocatul lui Tudorache: Este vorba despre o fraudă la vot

Avocatul Mihai Drăgan, reprezentantul legal al fostului edil al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a vorbit despre ancheta care încă se desfășoară cu privire la presupusa fraudă la vot la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1. 

Avocatul Mihai Drăgan a declarat, la România TV, că estimează că în următoarele două săptămâni va fi aflat rezultatul votului, în urma renumărării: ”Eu estimez că undeva - și am avut o discuție cu procurorul în acest sens - în următoarele două săptămâni vom avea și o concluzie a celebrei numărători. Ceea ce pot să vă spun este că sunt probleme foarte mari, de aceea afirm, în mod clar, că este vorba despre o fraudă la vot. Nu mă refer la faptul că cineva a furat neapărat, pentru că nu pot să fac această afirmație bazată pe probe, mă refer la faptul că votul a fost viciat”. 

”În momentul în care ieși cu sacii cu voturi din încăpere, eu consider că au fost furați, indiferent că au fost aduși înapoi, pentru că nu știu în ce formă au fost aduși, au dispărut din raza camerei de supraveghere. Pentru mine, acel vot, fie și din această perspectivă, e un vot fraudat. Dar sunt multe alte aspecte. Vă dau un singur exemplu: într-o secție de votare din Dămăroaia, în urma numărătorii, a reieșit o diferență de 200 de voturi față de ceea ce se consemnase inițial pentru candidata care a și câștigat, adică 200 de voturi se adăugaseră” a afirmat avocatul Mihai Drăgan, la RomâniaTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel