Val de susținere pentru Dide, celebrul protestatar: "Tragedie națională"

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cristian Mihai Dide, celebrul protestatar din Piața Victoriei, a primit o nouă amendă de la Jandarmerie. Mai precis, este vorba de suma de 5.500 lei. În acest context, fiind printre puținii protestatari care au rămas pe baricade de la OUG 13 și până în prezent, oamenii și-au arătat susținerea față de el.

"Cristian Mihai Dide, o noua amenda! 5.500 lei!

A fost trecut ca organizator de proteste si ca a zis de Jandarmerie ceva. In momente de fata pur si simplu raman fara cuvinte. Eu vad asta ca pe o tragedie nationala, ceva ce nu ma lasa sa stau linistit si sa imi vad de viata mea normala.

(...) aici am folosit o lista lunga de injuraturi si amenintari.

Data trecuta am vorbit frumos cu Jandarmeria din Timisoara sa incerc sa ii anunt de aceste abuzuri. Rezultatul a fost ca prietenii mei protestatarii din Bucuresti isi iau in continuare amenzi pentru protestele "ilegale". Sa iti fie in clar, Gabriela Firea, data viitoare cand un jandarm mai amendeaza un singur protestatar #rezist. Voi depune toate eforturile posibile sa mobilizez tara sa vina in Bucuresti! Si ziua respectva o sa fie ultima ta zi pe functie si nu doar atat! Impreuna cu tot psd-ul vostru o sa dispareti de la guvernare si din politica.

Asta nu este o vorba de la George Soros. Noi nu avem prieteni imaginari.

Semnat: un protestatar din Timisoara ", se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

[citeste si]

"Scopul acestor amenzi este intimidarea. Multi sunt speriati. NU ii lasati sa isi atinga scopul prin acest abuz al Jandarmeriei. CONTESTATI-LE !!!", a mai scris un internaut pe rețeaua socială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel