Val de sinucideri în Bistriţa. Trei persoane s-au spânzurat, într-un interval de 24 de ore

Poliţiştii bistriţeni s-au confruntat, în ultimele 24 de ore, cu trei cazuri de sinucidere prin spânzurare, în toate fiind vorba despre bărbaţi care au ales acest mod pentru a-şi pune capăt zilelor. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, prima sesizare la 112 a venit duminică dimineaţa, când o femeie din localitatea Prundu Bârgăului a sunat pentru a cere ajutor medical pentru soţul ei, un bărbat de 69 ani, care s-a spânzurat într-o încăpere a locuinţei.

Chiar dacă echipajul medical a reuşit, iniţial, să îl resusciteze pe bărbat, acesta a decedat ulterior la spital. Duminică seara, în jurul orei 20,30, poliţiştii au fost sesizaţi că la o stână de pe raza comunei Budacu de Jos a fost găsit spânzurat un bărbat de 60 de ani, o echipă din cadrul IPJ deplasându-se la faţa locului în vederea efectuării cercetărilor.

În cel de-al treilea caz, luni dimineaţa, la ora 8,30, poliţiştii au fost alertaţi de un tânăr din municipiul Bistriţa cu privire la faptul că tatăl lui, în vârstă de 47 ani, a plecat de acasă, ameninţând că se sinucide. Mai mulţi poliţişti şi jandarmi au plecat în căutarea bărbatului, iar, după aproximativ două ore, acesta a fost găsit spânzurat la marginea unei păduri din Dealul Sigmirului. În toate cele trei cazuri s-a dispus necropsia cadavrelor şi se vor efectua cercetări pentru ucidere din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel