Val de plângeri penale în cazul „Caracal”. Cine sunt persoanele și instituțiile vizate

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

La aproape un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu a făcut bilanțul plângerilor penale depuse în această perioadă. 

Alexandru Cumpănașu a anunțat, în primul rând, că în această săptămână, în zilele de marți, miercuri și joi, vor avea loc audieri la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție în cazul procurorilor de caz din DIICOT care au anchetat dispariția nepoatei sale. 

Ce plângeri penale au fost depuse de Alexandru Cumpănașu

Fostul candidat la prezidențiale a transmis printr-un mesaj postat pe Facebook că personal sau prin avocat așteaptă răspuns de la alte plângeri penale depuse în cazul Alexandrei Măceșanu. 

  • „Plangerea penală depusă la Procurorul General al României pe numele polițiștilor și procurorilor de la Caracal care (NU) s-au ocupat oficial de cazul Alexandrei. Această plangere a fost depusă de mai bine de 10 luni”.
  • „Plângerea penală depusă de mine personal față de operatorii 112 care au vorbit cu Alexandra”.
  • „Plângerea penală depusă la Procurorul General care vizează familia Dincă: Gheorghe Dincă, Daniel Dincă, Daniela Dincă, dar și pe Codița, Vacă, Oana pentru TRAFIC DE PERSOANE”.
  • „Plangerea penală depusă față de INML și expertul care a întocmit raportul ce a stat la baza eliberării Actului Constatator de Deces în cazul Alexandrei!”
  • „Sesizarea oficială a INTERPOL și EUROPOL depusă de către mine personal la care nu mi s-a răspuns NICIODATĂ oficial!”             

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a precizat că va transmite o adresă Parchetului General și IGPR „pentru a ne informa cu privire la stadiul cercetărilor începute cu greu față de Daniel Dincă în momentul lovirii jurnaliștilor în fața sediului CNA și a camerelor de filmat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel