Val de CRITICI după o campanie cu Selly. DSU și IGSU au ȘTERS videoclipurile. "PATETICI! / Autoritățile statului, campanie de inconștientizare"

O campanie de conștientizare a importanței acordării primului ajutor a stârnit rapid controverse în mediul online. 

Selly, unul dintre cei mai activi susținători ai educației, a fost protagonistul unei campanii ce trebuia să fie de educare și informare cu privire la acordarea primului-ajutor, însă videoclipul a stârnit o mulțime de controverse în mediul online. 

Mai exact, #LeapsaPentruViata prezenta cele trei lucruri pe care și TU poți să le faci în cazul acordării primului ajutor și anume:

1. Nu ezita! Acordă primul ajutor chiar dacă nu ești cadru medical. Poate salva viața unui om.

2. Grăbește-te! Fiecare secundă contează.

3. Pune telefonul pe speaker și sună la 112!

Deși trebuia să fie o campanie puternică, videoclipul realizat și distribuit atât de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul Programului Național România în Siguranță, cât și de Inspectoratul General pentru Situații de Urgenta a fost șters rapid de cele două instituții, după valul uriaș de comentarii negative din partea tinerilor și a internauților din mediul online. 

Iată comentariile dure ale oamenilor

"Persoana lipsită de CONȘTIENȚĂ, nu de cunoștință că nu i-a murit vreun vecin să fie cunoștință cu el...", "Selly, o valoare a României", "Voi nu puteați face un video informativ de genul? Dacă sună cineva la 112 operatorii STS habar n-au să-ți dea indicații pentru prim ajutor. Nu aveți pe nimeni acolo să explice? Era nevoie de un puști că să faceți educație? Patetici", "Întrebarea fundamentală este următoarea: ce vor autoritățile să obțină prin astfel de campanii de conștientizare? Să informeze publicul cu privire la mijloacele de acordare a primului ajutor sau să construiască celebritatea unui "influencer"?!?Mai mult, mă întreb care sunt valorile sociale promovate prin astfel de campanii? Mașinile scumpe după care leșină femeile? Chiar nu își dau seama cei care fac asemenea campanii de cât de misogină este aceasta? Și de consecințele culturale pe care le generează?!?Aceasta este o campanie de inconștientizare a falselor valori sociale! (Nu am nicio treabă cu Selly. Ceea ce mă deranjează este faptul că autoritățile statului produc astfel de campanii de inconștientizare)", au fost câteva dintre comentariile internauților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel