Val de accidente, zeci de răniţi pe drumul de întoarcere către casă

Un val de accidente au fost înregistrate astăzi, odată cu întoarcerea turiştilor din locaţiile de petrecere a Revelionului, cele mai mari probleme fiind pe rutele către Bucureşti.

Sibiu - Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc marţi pe Drumul Naţional 1, pe centura oraşului Avrig, la kilometrul 284, unde traficul este blocat, au anunţat Poliţia şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu. Cele trei femei şi cei doi bărbaţi răniţi sunt conştienţi şi au fost transportaţi deja cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. În accident au fost implicate patru maşini în care se aflau 15 persoane, din care cinci au avut nevoie de îngrijiri medicale. Vinovat de producerea acestui accident este un şofer de 39 de ani din Covasna. Acesta circula dinspre Braşov spre Sibiu şi nu a păstrat distanţa regulamentară, intrând în maşina din faţa sa, care a ricoşat în alte două maşini de pe sensul opus, susţine Poliţia.

Braşov - Circulaţia pe sensul de mers spre Rupea, de pe DN13 Braşov-Tg-Mureş, este restricţionată temporar, marţi după-amiază, pentru cercetări la faţa locului, după ce un autoturism a ieşit în decor, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu. 'Un autoturism în care se aflau două persoane a ieşit în afara părţii carosabile. În acest eveniment nu a mai fost implicat un alt autovehicul. Circulaţia pe sensul de mers spre Rupea este restricţionată temporar pentru cercetarea la faţa locului', potrivit sursei citate

Bucureşti - Trei persoane au fost rănite marţi, una dintre ele grav, în urma unui accident rutier produs pe şoseaua Snagov - Tâncăbeşti, au anunţat oficiali ai IPJ Ilfov. Cauza producerii accidentului ar fi nepăstrarea distanţei faţă de un autoturism care acorda prioritate unor pietoni aflaţi pe trecere. Poliţiştii au constatat că şoferii implicaţi în accident nu au consumat băuturi alcoolice. De asemenea, alte trei persoane au fost rănite uşor în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura Capitalei, intersecţia cu DN4, km 12, pe sensul Glina-Berceni. Nu sunt probleme de trafic, iar cauza ar fi neacordarea de prioritate între autoturisme.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel