Vagon cu motorină deraiat în Harghita. Pericol de explozie

Un vagon dintr-un tren de marfă care transporta motorină a deraiat, joi dimineaţă, în judeţul Harghita.

Mai multe echipaje de pompieri echipate cu apă şi spumă s-au deplasat la faţa locului, întrucât există riscul producerii unei explozii, informează România TV.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" informează că în această dimineaţă, în jurul orei 07.35 circulaţia feroviară între staţiile Voşlăbeni şi Izvorul Mureşului a fost închisă din cauza deraierii unui vagon din compunerea unui tren de marfă.

Trenul avea în compunere 17 de vagoane încărcate cu motorină şi circula pe relaţia Zalău Nord - Coteşti. Menţionăm că în urma deraierii vagonului nu există scurgeri de motorină, toate organele abilitate să intervină în astfel de situaţii fiind deja anunţate.

Doua trenuri au fost oprite temporar în staţiile Izvorul Mureşului şi Voşlăbeni, călătorii fiind transbordaţi cu mijloace auto pe porţiunea Izvorul Mureşului şi Voşlăbeni, de unde își vor putea continua călătoria cu trenul.

La faţa locului se va deplasa un vagon de ajutor, urmând ca în cel mai scurt timp să se reia în condiţii de siguranţă traficul feroviar pe ruta Voşlăbeni – Izvorul Mureşului.

Pasagerii care doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată și reglementarilor în vigoare. Mai multe detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile la
http://www.cfrcalatori.ro/2482 .

Companiile feroviare cer scuze pasagerilor pentru neplăcerile cauzate de întreruperea circulației și informează că depun toate eforturile pentru ca aceștia să ajungă în deplină siguranța la destinație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel