Vadim Tudor, despre Funar: E plecat rău cu sorcova. Are nevoie de o cămașă de forță

Gheorghe Funar a anunţat, joi, la RTV,  că a reușit să înregistreze soluțiile instanțelor la Tribunalul București și radierea lui Corneliu Vadim Tudor din Registrul Partidelor Politice ca președinte al PRM. În replică, CV Tudor spune că Funar merge la o cacialma, de om plecat rău cu sorcova. Despre alegerile europarlamentare, Vadim a declarat că va candida și va intra spre "marea disperare a acestui sifilitic de Funar".

Funar a declarat că în mintea lui, CV Tudor  "zice că e președinte, că el l-a înregistrat la OSIM de parcă ar fi apă minerală sau magiun de Topoloveni.

Dânsul spunea multe, că are mintea odihnită. Definitive și executorii sunt cele două  hotărâri ale Tribunalului și Curții de Apel că nu mai este președinte al partidului. Structurile pe care le-a ales  în 20 iulie 2013 la București sunt nelegale și nestatutare și el nu mai este președinte al PRM și nu i-a confirmat instanța sediul de pe strada Vasile Lascăr", a afirmat Gheorghe Funar.

"Toate actele pe care le-a semnat după data respectivă sunt de natură penală. S-a orientat și acum o pune pe doamna Becali pe liste. Punerea pe liste nu o face dezinteresat. Nu știu cât este taxa pentru a o pune pe listă.

Am aflat că la Parlamentul European s-a încheiat și prezentat raportul OLAF al Parchetului PE, unde l-au găsit cu un prejudiciu de circa 375.000 de euro. Urmează să plătească și suma aceea", a mai declarat Gheorghe Funar.

CV Tudor, despre Funar: V-a plăti cât nu face acest bolnav mintal

În replică, Corneliu Vadim Tudor a declarat că "îl dau în judecată pe acest bolnav mintal, Gheorghe Funar. Tot ce v-a zis el e o minciună de la un cap la altul. Se poate accesa site-ul Tribunalul Municipiului București, unde nu s-a schimbat nimic. Este decizia Tribunalului și a Curții de Apel din care reiese clar că eu sunt președintele partidului. Funar merge la o cacialma, de om plecat rău cu sorcova. El se referă la un proces anterior, de acum 4-5 luni, referitor la sediu, care s-a făcut o greșeală și nu s-a înregistrat  noul sediu. Dar toate procesele le-am câștigat pe linie. În ceea ce privește soția lui Gigi Becali, nu i-a cerut nimeni nimic, nu am nicio datorie.

Va plăti cât nu face acest bolnav mintal, Funar, pentru calomnie. Nu am ce comenta. Un om care a putut să scrie cu mâna lui că  Iisus Hristos era pui de geto-dac, un astfel de om are nevoie de o cămașă de forță", a declarat CV Tudor.

Despre candidatura la europarlamentare, CV Tudor a declarat că va candida, PRM fiind cotat de sondaje cu cinci mandate, adică în jur de 12 procente. Este o bătălie între socialiști și PPE, care livrează mai mulți parlamentari din România pentru a se alege noul președinte al Comisiei Europene. Din această cauză nu suntem luați noi în calcul pentru că suntem naționaliști, suntem creștini și nu mergem la grămadă. Voi candida și voi intra cu siguranță spre marea disperare a acestui sifilitic de Funar.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel