Vadim, despre ancheta în cazul lui Ionuț: Este căutat un boschetar

copil3
copil3

Corneliu Vadim Tudor a dezvăluit informații din cadrul anchetei cu privire la moartea lui Ionuț Anghel, copilul de patru ani, găsit mort în apropiere de Parcul Tei. El confirmă că băiatul de doar patru ani nu a fost ucis de câinii comunitari și subliniază că cineva a pus cadavrul în locul unde a fost găsit. 

"Investigatorii sînt siguri că acesta (n.r. Ionuț Anghel) nu a decedat la locul în care a fost găsit, ci cadavrul a fost pus acolo", a scris Corneliu Vadim Tudor, pe Facebook.

Nici țipete, nici lătrat. Nimeni nu a auzit nimic

El a adăugat că: "Informaţiile care circulă în Parchet arată faptul că anchetatorii cred că în acea zonă, unde a fost descoperit micuţul, la ora decesului erau doi pescari – unul dintre ei ar fi fost paznicul care trebuia să păzească firma pe terenul căreia a fost găsit copilul, dar nici unul nu a auzit ţipetele băieţelului, sau lătrat de câini.  Un alt semn de întrebare este acesta: lângă terenul inaccesibil pe care a fost găsit copilul există blocuri care au balcoanele spre acea zonă, dar, după anchetarea de către poliţişti a locatarilor, s-a ajuns la concluzia că nimeni nu a auzit nimic".

Este căutat un boschetar

Vadim Tudor dezvăluie că "anchetatorii caută un boschetar, care, după unele indicii, pare să fi avut un fel de loc de refugiu, unde probabil şi dormea, în apropierea locului unde a fost găsit micuţul, individul nefiind, deocamdată, identificat. Extrem de dubios este că mâini necunoscute au dărâmat, în timpul nopţii, gardul de sârmă care marca proprietatea privată, aşa încât să se pretindă că omorul s-ar fi produs pe un drum public – deci câinii sunt de vină".

De ce părinții spun "nu" autopsiei

Europarlamentul pune un semn de întrebare și în ceea ce privește hotărârea părinților, care spun un "nu" hotârât autopsiei. El scrie că "părinţii copilului se opun, cu încăpăţînare, efectuării autopsiei, pentru a o apăra pe bătrâna iresponsabilă şi a rămâne totul bătut în cuie. Aceleaşi surse spun că, după completarea dosarului cu concluziile ultimelor rezultate ale anchetei, este greu de crezut că un procuror ar putea să îşi asume răspunderea pentru măsluirea unei concluzii, în acord cu cele sugerate de la vârful instituţiei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel