EXCLUSIV  Vaccinați vs ”toată lumea”. SONDAJ DCNews: LIBER la concerte, evenimente în aer liber? Procentele momentului

DCNews a lansat un sondaj printre cititorii site-ului pentru a afla dacă, în opinia lor, ar trebui să fie permisă organizarea de concerte și evenimente în aer liber.

Ar trebui să se dea LIBER la concerte, evenimente în aer liber? - a fost întrebarea lansată pe site-ul DCNews.ro. Peste 6000 de persoane consideră că ar trebui să fie organizate atât pentru persoanele vaccinate, cât și pentru cele nevaccinate. Aproape 3.000 de persoane susțin că astfel de evenimente ar trebui să fie permise doar persoanelor vaccinate.

Iată rezultatele:

2. -imagine fara descriere- (sondaj_dcnews_liber_concerte_evenimente_aer_liber_48458500.jpg)

Unde merg românii în vacanță în 2021. SONDAJ: LITORALUL rămâne în topul intern, GRECIA în cel extern

Amintim că DCNews a realizat un sondaj printre cititorii site-ului și pentru a descoperi ce destinații de vacanță aleg românii în 2021. Rezultatul arată că litoralul românesc rămâne preferatul românilor, cu un procent impresionat de 27,8%. Muntele este pe al doilea loc, cu 20,9% din răspunsuri. 20% merg în altă destinație din România. Grecia rămâne în topul românilor, după destinațiile interne. 12% își petrec vacanța în frumoasa Ellada. Turcia este aleasă de 3,9% din români. Albania, despre care se spune că este vedeta anului 2021, datorită lipsei restricțiilor COVID, este aleasă de 2,7%. Mai multe, AICI!

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că se renunță la portul măștii în aer liber

Pe 13 mai, în cadrul unei declarații de presă, președintele României Klaus Iohannis a anunțat că „prima etapă de relaxare va avea loc pe 15 mai, următoarele etape fiind pe 1 iunie, 1 iulie, 1 august.

„Așadar, din 15 mai se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții, desigur. Rămân excepțiile din exterior unde trebuie să purtăm în continuare masca, cum ar fi piețele, târgurile sau stațiile de transport public, fiindcă în mijloacele de transport public masca va rămâne obligatorie, cum va rămâne masca obligatorie în spațiile din interior. Deci, prima măsură, în aer liber se renunță la această mască”, informa atunci Klaus Iohannis.

Tot din 15 mai, s-au eliminat restricția de circulație noaptea și de funcționare a magazinelor.

„Vom avea o relaxare pas cu pas, am elaborat calendarul cu acești pași până pe 1 septembrie”, mai explica președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel