EXCLUSIV  Vaccinarea Covid-19. Vâlcu: Asta e strategia blatistului!

vaccin / Fotografie creată de Artem Podrez, de la Pexels
vaccin / Fotografie creată de Artem Podrez, de la Pexels

Trăiesc printre noi și îi vedem la tot pasul. Sunt ei, blatiștii.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus care este strategia blatistului privind vaccinarea împotriva Covid-19. În momentul în care avem 70% persoane adulte vaccinate, vom putea vorbi despre redeschiderea economiei aproape în totalitate, a spus Florin Cîțu. Ceilalți, oamenii nevaccinați, sunt blatiștii care vor profita de pe urma vaccinaților, a zis Val Vâlcu.

”Mulți vor să fie blatiști, adică să beneficieze că se vaccinează fraierii, iar ei să nu se vaccineze, să nu cumva să-i doară mâna sau să facă o bubiță. Dacă se vaccinează ceilalți, ei au scăpat. Nu mai e nevoie să se vaccineze. Asta e strategia blatistului”, a spus jurnalistul Val Vâlcu. 

Joi se va depăşi numărul de 100.000 de persoane imunizate într-o zi

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România stă "extraordinar de bine" în ceea ce priveşte campania de vaccinare, arătând că joi se va depăşi numărul de 100.000 de persoane imunizate într-o zi.

"Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare, în altă parte lucrurile sunt încă în organizare şi nu cred că sunt multe locuri unde cetăţenii se pot duce pur şi simplu la vaccinare", a spus şeful statului, după ce a vizitat centrul de imunizare anti-COVID de la Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Gafencu" din Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel