Vaccinare copii. MEDIC: Nu corupția ucide, prostia ucide! Crăpați naibii cu teoriile idioate

Medicul sucevean Florin Haidamac a publicat un mesaj dur pentru părinții care au ales să nu-și vaccineze copiii. 

Într-un articol publicat pe monitorulsv.ro, Florin Haidamac scris că ”Dreptul ăsta la opinie a băgat în mormânt 31 de copii şi a îmbolnăvit de rujeolă 8.000. Pe motiv că unii au considerat că au dreptul de a-şi bate joc de copiii lor, aşa cum Natura şi-a bătut joc de ei făcându-i atât de tâmpiţi.

Părinții care nu-și vaccinează copiii să stea în REZERVAȚIE

Medicul subliniază: ”Asemenea criminali ar trebui să stea acolo unde le e locul. Într-o rezervaţie. Să se descurce singuri. Pe principiul „Statul nu vă cere nimic, dar nici nu vă dă nimic. Trăiţi cum vreţi." Aşa ar merita toţi ăştia plini de opinii care omoară copiii. Şi să fie trataţi în rezervaţia aia de cei care fac ruşine halatului alb, având aceleaşi „opinii" ca şi ei. Cum e un aşa-numit medic stomatolog care îşi dă cu părerea despre vaccinare, dezvăluindu-şi incompetenţa. Ce treabă are dentina cu imunologia? Dar, nah, ăsta e doctor. Sper că nu pentru mult timp. Sunt total de acord cu propunerea DSP-ului de a-i retrage dreptul de liberă practică. În rezervaţii nu ai nevoie de el.”

Guvernul Tudose, atitudine corectă față de vaccinare

Florin Haidamac precizează că ”sunt peste 200.000 de copii nevaccinaţi în ţara asta de marmeladă. Sunt judeţe care au acoperire vaccinală sub 50%. Nu a interesat pe nimeni până acum. Ştiţi foarte bine că nu am simpatii pentru vreo tabără sau vreun guvern. Rămân la părerea că suntem de mult vânduţi ca sclavi unei Europe decadente. Însă văd limpede că există interes acum pentru a lua atitudinea corectă vizavi de vaccinare. Vizavi de viaţa copiilor. Vizavi de prostia unor aşa-numiţi părinţi. E simplu. Toleranţă zero pentru criminali.”

”Că tot veni vorba, să vă mai spun ceva. Nu corupţia ucide. Prostia ucide. S-au dus vremurile când prostia doar durea.” a mai scris medicul.

El atrage atenția că ”prin vaccinare s-au eradicat boli”.  

”Ai bani, trăieşti. Nu ai, te chinui şi/sau crăpi”

”Pe atâţia bani cât oferiţi voi, cei care nu mai ştiţi cum să vă sustrageţi de la plăţi, dar rageţi ca totul să fie gratis. Medicina modernă, performantă, înseamnă bani. Nu voluntariat sau apostolat. Aşa a evoluat societatea umană sub ochii voştri impasibili. Ai bani, trăieşti. Nu ai, te chinui şi/sau crăpi. E simplu. Sunt câteva mii de copii neînscrişi pe listele unui cabinet. În fiecare judeţ. Câteva sute de mii nevaccinaţi. De interes şi grijă ce au aşa-numiţii părinţi, care ştiu numai să meargă la montă şi apoi să ragă ca statul să le dea. Că sunt ei necăjiţi. Lipsiţi de orice responsabilitate. Dând buluc când vin tirurile cu ajutoare sau când e de pupat moaşte. Că, deh, câteva ciolane vă asigură sănătatea, nu? Nu există sfinţi, să vă fie clar! Lutul nu e divin. Suflul divin s-a întrupat în lut o singură dată şi i-a fost de ajuns. Tace de vreo două mii de ani. Probabil ocupat să-şi lingă rănile.” este mesajul crunt al medicului despre părinții care fac copii fără a avea grijă de sănătatea lor. 

”Crăpaţi naibii cu teoriile idioate pe care le citiţi pe net”

”Pentru sănătate se merge la medic. Dacă vreţi să trăiţi. Dacă nu, crăpaţi naibii cu teoriile idioate pe care le citiţi pe net. Refuzaţi beneficiile vaccinării? Refuzaţi medicina modernă? Refuzaţi dreptul la viaţă copiilor voştri? Să plătiţi pentru asta. Medicina nu e democraţie. Nu e vreo vrăjeală pe care să o comenteze toţi zoioşii. Medicina nu poate fi practicată de orice tută care a făcut şcoală prin boscheţi sau de orice cretin cu „opinii" culese pe net. Lumea asta se împarte în deştepţi şi proşti. Din punctul meu de vedere, cu cât mai mulţi proşti dau colţul cu atât mai bine voi trăi eu. Că nu le voi mai plăti ajutoare sociale, pensii şi alte „drepturi". Aşa că, dragi idioţi, autopsie plăcută.” a conchis medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel