Vacanțe cu 30% mai ieftine. Programul ”Înscrieri timpurii”

trasee_turistice_delta_dunarii_01
trasee_turistice_delta_dunarii_01

Luna viitoare va fi lansat, în premieră, programul ”Înscrieri Timpurii” al Asociației Naționale a Agențiilor din Turism, prin care ofertele turistice vor fi vândute mai ieftin cu până la 30%.

Președintele ANAT, Corina Martin, a declarat, duminică, pentru Agerpres, că pachetele turistice ”Delta Dunării pentru toți” și ”Croaziere pentru toți” lansate anul trecut nu au avut efectul scontat, și de aceea ele vor fi prezentate într-un nou program.

”Noi, agenţiile de turism, insistăm să obţinem în continuare pachete de vacanţă pe care să le promovăm în agenţii. Avem programul naţional ”Vacanţă în ţara mea” în care Delta Dunării nu este inclusă. Vrem să avem din partea operatorilor un răspuns privind tarifele pentru 3, 4 şi 5 stele şi vom lansa un nou program. Delta Dunării merită un program special”, a mai spus preşedintele ANAT.

Daniel Ilușcă, președintele Asociației Patronatului din Turism în Delta Dunării, susține că cele două programe inițiate pentru dezvoltarea turismului în zonă nu sunt compatibile cu cele existente deja.

”În programul Litoralul pentru toţi, cinci zile se vând cu 300 de lei, iar noi nu putem veni cu un pachet de trei zile în Deltă la un cost de 600 de lei. Nu s-ar vinde. Vrem să iniţiem programul Redescoperă Delta care să înceapă pe data de 15 octombrie. Trebuie mai întâi să stabilim tarifele”, a declarat pentru preşedintele Daniel Iluşcă.

Acesta a adăugat că numărul turiștilor din acest an este mai mic cu aproximativ 20% decât cel din anul anterior, din cauza prețurilor mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel