Vacanța de schi 2024. Când vor avea elevii încă o săptămână liberă, înainte de Paști

foto: Freepik
foto: Freepik

Când intră elevii în următoarea vacanță pe 2024?

După sărbătorile de iarnă, elevii se pregătesc să revină la școală pe data de 8 ianuarie 2024 când este programat să înceapă Modulul 3 al cursurilor și să se desfășoare până la sfârșitul lui februarie sau începutul lui martie, în funcție de decizia inspectoratelor școlare județene sau a municipiului București. Acest ultim modul constituie ultima etapă de studiu înaintea vacanței de primăvară.

Vacanța de schi din februarie reprezintă o noutate introdusă în structura anului școlar 2022-2023 și menținută pentru anul școlar curent. Inițial denumită "vacanță mobilă", această pauză se distinge prin flexibilitatea perioadei în care are loc. Inspectoratele județene au libertatea de a hotărî când se desfășoară această vacanță, ținând cont și de consultările cu părinții și elevii.

Vacanța de schi din februarie pentru anul 2023-2024 va cuprinde o săptămână, intervalul exact variind în funcție de deciziile luate pe plan local. Elevii se pot bucura de această scurtă pauză în perioada 12 februarie – 3 martie 2024, un timp numai bun de relaxare la sfârșitul sezonului rece.

Harta vacanțelor mobile din lunile februarie – martie 2024 poate fi consultată AICI.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel