Vacanță cu un euro pe noapte, cu mic dejun inclus. Vezi ofertele

vacanta
vacanta

Pentru luna iunie, chiar dacă nu face parte din perioada concediilor de vară, agențiile de turism vin cu oferte care șochează: vacanțe cu un euro cazare pe noapte, la care unii hotelieri oferă și micul dejun. Grecia este țara care a recurs la aceste oferte, potrivit agențiilor de turism.

Ofertele pentru Grecia în luna iunie constau în cazări la vile sau   hoteluri de două stele. Tot ce trebuie să facă turistul este să ajungă la locul concediului şi să se descurce cu mâncarea. Cele mai mici tarife la cazare se regăsesc în Asprovalta, Kefalonia, Skiathos şi Thassos. „Spre exemplu, pentru cazare în Asprovalta, în perioada 12-24 iunie, la Vila Philoxenia de două stele turistul plăteşte doar 1 euro de persoană pe noapte", a spus pentru RTV.NET, Marius Cârlan, directorul agenției de turism Europa Travel.

 Tariful de 1 euro pe noapte de persoană este valabil și pentru Corfu. "La Hotel Eliana de două stele superior, pentru cazare în perioada 07.06-25.06.2013, se plătește tot un euro pe noapte de persoană, numai că turistul beneficiază în aceşti bani şi de mic dejun", a mai spus Marius Cârlan.

 Și insula Thassos se bucură de promoția "Vacanță la 1 Euro", la Hotel Olympion de două stele, unde cazarea este, de asemenea, cu mic dejun.

Vacanţe last minute

Programul  Dependent 72 este la dispoziția turiștilor care sunt gata să își facă bagajele și să plece la drum în 72 de ore. Aceștia pot cumpăra vacanțe în strainatate cu prețuri reduse cu până la 95%", a spus pentru RTV.NET, Marius Berca, director operațiuni Christian Tour.

 Cele mai ieftine oferte sunt de un euro de persoană în Halkidiki și 15 euro de persoană în Corfu. "Turiştii beneficiază de aceşti bani de 7 nopți de cazare la vile de 3 stele cu piscină și toate facilitățile, plus transportul cu autocarul" a spus Marius Berca.

"Tot pentru Halkdiki avem oferta "Plăteşti un loc şi merg două persoane", iar tariful este de numai 144 de euro pentru 7 nopți cazare la hotel de trei stele" a precizat Marius Berca. Pentru familiile cu copil există promoţie adecvată. „Pentru Kos avem promoția "Plătești un loc si merg doi adulți și un copil până la 14 ani", iar tariful la un hotel de 5 stele este de 349 de euro", a mai spus Marius Berca, adăugând că 60-70% din turiştii Christian Tour vânează astfel de pachete turistice, reuşind să aibă astfel 3-4 vacanţe pe an.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel