Vacanţă adevărată de 1 Mai cu Loredana, Holograf și Smiley

Mai sunt doar câteva zile până la startul mini-vacanței de 1 Mai, iar bucureștenii care au ales să rămână în Capitala sunt invitați să petreacă un week-end incendiar în Parcul Titan, alături de Loredana, Holograf, Smiley, Lala Band și mulți alți invitați. 

Timp de patru zile, în Parcul Titan-Parcul Artelor, Primăria Sectorului 3 organizează prin Centrul Cultural Casa Artelor o serie de evenimente dedicate distracției bucureștenilor care aleg să petreacă mini-vacanța de 1 Mai în Capitală, reunite sub sloganul MA! POP-ROCK.

Nu numai că bucureștenii vor avea ocazia să asculte multă muzică bună, dar ei vor avea ocazia să se întâlnească cu vedetele pop rock, pe care Centrul Cultural Casa Artelor le invită într-un show exploziv, în primul week-end din luna MAI, pe care nimeni nu are voie să-l rateze.

Distracţia începe pe 1 Mai la ora 20,00 cu super concertul susţinut de LOREDANA, continuă pe 2 Mai, la aceeaşi oră, în aceeaşi locaţie prin concertul trupei ALTERNOSFERA.

Mini vacanţa din Parcul Titan - Parcul Artelor nu se opreşte nici pe 3 Mai când HOLOGRAF promite un show incendiar la care sunteţi invitaţi de la ora 20,00.

Şi în ultima seară, de la ora 20,00, pe 4 Mai atmosfera este super încinsă de SMILEY, într-un concert care este deschis de Alina Eremia, Dorian Popa si The One, membri Lala Band).

Şi pentru că nu vrem să vă ţinem în casă, în următoarele 2 week-end-uri vă aşteptăm cu multe surprize. Pe parcursul lunii mai tot Bucureştiul este aşteptat în Parcul Titan-Parcul Artelor la seria de evenimente organizate de Primăria Sectorului 3 şi realizată de Centrul Cultural Casa Artelor sub motto-ul CREATIVITATE-ELEGANŢĂ-PERFORMANŢĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel