Vacanțele exotice, tendință de creștere în 2018

Destinațiile exotice se anunță drept unul dintre cele mai dinamice segmente de călătorii pentru 2018.


Tot mai mulți români își cumpără pachete turistice în destinații exotice, fiind  atrași de imaginile realizate în vacanțe în diverse țări din Africa, America de Sud sau Asia și distribuite pe internet.

De altfel, aceasta pare a fi tendința în 2018, preconizează Cristian Pandel, unul dintre șefii agenției de turism Christian Tour.

„Turiștii români vor călători din ce în ce mai mult în zonele exotice. Acesta va fi noul trend: să vrea să vadă Thailanda, China, India sau țări din America de Sud și Africa. Românii sunt un popor curios și cultivat, iar la fascinația pentru destinațiile exotice contribuie masiv în ultimii ani și internetul, care-i face pe oameni să viseze mai mult. Cei care se întorc din vacanțe exotice sunt foarte contrariați pentru că în multe dintre ele oamenii, deși sunt mai săraci, sunt foarte fericiți, atmosferă care-i face și pe turiști fericiți, iar asta se vede și din fotografiile pe care le distribuie pe internet și care atrag noi și noi doritori de astfel de experiențe”, a declarat Cristian Pandel, Chairman of the Board Christian Tour. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel