EXCLUSIV  V-ați săturat de parcuri și terase? Locul din București unde nu-i nici Covid-19, nici aglomerație / foto

În weekend, oamenii care stau în București iau cu asalt parcurile și terasele. Dar mai este un loc extrem de primitor unde puteți merge. Acolo nu se înghesuie mai nimeni, deși beneficiile unei plimbări sunt mult mai mari.

Dacă vrei să faci o plimbare în weekend în condiții de siguranță, te gândești că parcul ar fi o soluție. În mod normal, este, doar că nefiind foarte multe parcuri, acestea sunt luate cu asalt de oamenii care caută puțin aer curat și devin foarte aglomerate. Să luăm exemplul următor: parcul Herăstrău.

Duminică, la ora 11.00, era plin de copii, oameni care alergau, cetățeni care mergeau cu bicicleta sau, pur și simplu, oameni care se plimbau. Nu ți se dădea niciun sentiment de siguranță pentru că era foartă multă lume.

În schimb, la cinci minute de mers cu mașina, se află un loc unde oamenii nu prea se înghesuie deși este liber, răcoare și nimeni nu-ți suflă în ceafă. Este vorba de pădurea Băneasa. Și nu este nevoie să aveți mașină ca să ajungeți acolo! Până în apropiere puteți merge fie cu autobuzul 205, fie cu 783. Vă puteți bucura de o plimbare în pădurea Băneasa fără să vă fie teamă de noul coronavirus. Nu există niciun pericol la cât de puțină lume este acolo!

Dacă știți și alte locuri mai puțin aglomerate unde se pot plimba oamenii în București, vă rugăm să ne scrieți în comentarii:

1. -imagine fara descriere- (baneasa_11867800.jpeg)

3. -imagine fara descriere- (baneasa-3_90417300.jpeg)

2. -imagine fara descriere- (baneasa-2_26713200.jpeg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel