Utilajele de desăpezire lucrează din plin în Sectorul 2

1
1

Iarna a pus stăpânire pe București. Ninsoarea care nu se mai oprește, l-a de terminat pe primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu să trimită, încă de la ora 16:00, 14 utilaje de desăpezire pentru toate străzile din sector.

O atenţie deosebită este acordată pasajelor rutiere şi arterelor de circulaţie în rampe şi în pante, spitalelor şi policlinicilor, şcolilor şi grădiniţelor, garajelor, depourilor şi staţiilor RATB, fabricilor de pâine etc., unde se împrăştie material antiderapant pentru a crea cele mai bune condiţii de circulaţie şi a nu apărea probleme care să pună în dificultate traficul autovehiculelor.

Întregul Comandament de deszăpezire al sectorului 2, coordonat de primarul Neculai Onţanu, este în alertă maximă şi monitorizează condiţiile meteorologice din următoarele ore pentru a acţiona de urgenţă în cazul producerii de polei sau de ninsori abundente.

Primarul Neculai Onţanu a promis la începutul lunii decembrie, cu ocazia verificării din teren a utilajelor de deszăpezire ale societăţii Supercom şi Administraţiei Domeniului Public, o "deszăpezire operativă" pentru această iarnă, indiferent de cât de scăzute vor fi temperaturile.

Elu s-a arătat mulţumit de starea maşinilor şi utilajelor de deszăpezire care i-au fost prezentate la raport, cu motoarele pornite. "Avem tot ce ne trebuie ca iarna să nu ne prindă nepregătiţi. Firma Supercom a anunţat astfel operativitatea a 108 de utilaje mari şi mici capabile să acţioneze pe străzile principale şi secundare, iar forţa umană de lucru va fi asigurată de 680 de persoane. Stocul de material antiderapant este de 2.700 de tone de soluţie lichidă şi solidă", a declarat edilul, citat de Agerpress

De asemenea, ADP sector 2 are pregătite 36 de utilaje, care vor lucra în jurul unităţilor publice - spitale, grădiniţe, şcoli, fabrici de pâine. erificarea stării maşinilor de deszăpezire a avut loc la sediul societăţii Supercom din comuna Afumaţi, şoseaua Petrichioaia.

Primarul sectorului 2 împreună cu cei responsabili au decis împărţirea sectorului în 24 de zone, pentru ca acţiunile de deszăpezire să decurgă conform planurilor.

Citeşte şi:

Trafic îngreunat pe mai multe străzi din Capitală, din cauza poleiului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel