USR-PLUS râde de ”Buzăul care a bătut Parisul”: Concursuri fantomă, de dragul imaginii

Buzăul, mai tare ca Parisul
Buzăul, mai tare ca Parisul

Municipiul Buzău a câştigat, miercuri seară, titlul de "Cel mai bun brand de oraş din Europa", devansând Parisul în finală, în cadrul Galei "Transform Awards" desfăşurată la Londra, a anunţat primarul Constantin Toma.

Reprezentanții USR au transmis un comunicat de presă în care încearcă să demonstreze că totul este o farsă.

„Transform Awards 2021. Înscrierea unui participant costă 145 de lire sterline și include un bilet la prezentare. Primarul Constantin Toma, de la Buzău, a postat pe rețelele de socializare o mare realizare: a reușit să înscrie orașul în această prestigioasă competiție. Atât de mare a fost realizarea încât a primit sute de felicitări, iar buzoienii au fost super-încântați.

Co-președintele USRPLUS Buzău, Mihai Răzvan Moraru, atrage atenția public asupra acestei noi farse a primarului Constantin Toma. Buzăul nu a fost nominalizat, ci s-a înscris, plătit, la această competiție. De asemenea asociația Transform Magazine are 2000 de urmăritori în toată lumea. Prestigioasă competiție, nu-i așa?

La rândul sau, co-președintele Irinel Cîrstea, atrage atenția că înscrierile pentru a face parte din juriu se pot face pe site-ul publicației, printr-un simplu email.

USRPLUS Buzău îi cere primarului Toma să înceteze definitiv aceste farse pe care le prezintă buzoienilor. Ar fi mult mai indicat dacă ar face ceva pentru ca tinerii să aibă un viitor în Buzău și să se întoarcă în oraș. Aici sunt lucruri mai importante de făcut decât să participăm la concursuri fantomă, doar de dragul imaginii. După ce a mai primit un premiu, concurând cu firme ca REDU, ENDAVA sau SAINT-GOBAIN, din partea revistei The Diplomat deținută de Trans-Asia Inc. care, în versiunea internațională, publică știri despre India și Vietnam, Buzăul nostru, atât de premiat, rămâne la fel de sărac și lipsit de speranță, un loc de unde tinerii își doresc să fugă.”, se arată în comunicatul de presă al USR Buzău.

Gala "Transform Awards" 2021 a fost organizată de publicaţia "Transform Magazine", iar municipiul Buzău, care a participat la concurs cu logo-ul " Buzău oraş deschis", a fost nominalizat în finală, alături de capitala Franţei, Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel