USR nu mai sare. ”Fără penali în funcții publice”, ca un bumerang în fața partidului, după ce DNA i-a luat în vizor liderii

Pixabay
Pixabay

Fisuri în fundația de principii a USR. Se clatină ”Fără penali în funcții publice”! 

Cel mai proaspăt exemplu al distrugerii mirajului integrității useriste este cel al viceprimarului municipiului Brașov, Flavia Boghiu. Aceasta se află, în prezent, în centrul unei urmăriri penale instrumentată de Direcția Națională Anticorupție, pentru un prejudiciu provocat primăriei de peste 300.000 de lei și pentru obținerea unor foloase necuvenite pentru închirierea cu titlu gratuit al unui imobil.

Reacția conducerii USR, prin președintele Cătălin Drulă, a fost de a arunca în derizoriul retoricii politice intervenția procurorilor. Liderul USR i-a transformat pe edilii USR cercetați penal în victime "hărțuite zilnic de instituţii ale statului aflate sub controlul PSD şi PNL".

"Flavia Boghiu, viceprimarul USR al Braşovului, a fost chemată la DNA în urma unei plângeri făcute de viceprimarul PNL şi un dezvoltator imobiliar care voia să construiască blocuri pe dealurile Braşovului, dar a fost oprit de USR. E acelaşi rechin imobiliar care i-a transmis public Flaviei că vrea să o vadă în scaun cu rotile", a declarat Cătălin Drulă. 

Faptele care i se impută Flaviei Boghiu de procurori ar fi și obiectul unui raport și al Curții de Conturi. 

Cazurile anterioare, în care USR a cerut demisia altor membri din partide diferite aflate în situații similare, sunt acum oglinda în care trebuie să se privească. Dacă integritatea este mai mult decât un slogan, atunci este timpul pentru transparență și responsabilitate. A sosit timpul pentru asumare chiar de penali în funcții publice!

DNA, urmărire penală pe numele viceprimarului Boghiu (USR) din Brașov. Ar fi permis unei asociații să folosească gratuit Catacombele de După Ziduri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel