US OPEN, SIMONA HALEP. ILIE NĂSTASE, sfat pentru SIMONA HALEP înainte de US OPEN 2014

US OPEN 2014. SIMONA HALEP. Fostul mare tenisman român, ILIE NĂSTASE, i-a oferit un sfat SIMONEI HALEP, înainte de US OPEN 2014, ultimul turneu de Mare Șlem al anului. 

US OPEN 2014. SIMONA HALEP. ILIE NĂSTASE a declarat, luni seară, că finala de la Roland Garros şi semifinala de la Wimbledon reprezintă un început bun pentru SIMONA HALEP, pe care a sfătuit-o să nu mai joace cu două-trei săptămâni înainte de US OPEN 2014, pentru a fi în formă.

Citește și: BRD BUCHAREST OPEN: SIMONA HALEP, veste excelentă înainte de meciul din turul 1

US OPEN 2014. SIMONA HALEP. "O finală şi o semifinală de Grand Slam reprezintă un început bun. SIMONA poate să facă şi mai bine decât mine, dacă poate. Văd că joacă mai multe turnee, dar ar trebui să nu mai joace cu două-trei săptămâni înainte de US Open, pentru a fi în formă", a spus primul număr 1 ATP, prezent la Gala Ambasadorilor Turismului Românesc, ediţia a III a.

US OPEN 2014. SIMONA HALEP. ILIE NĂSTASE a semnat în locul româncei de pe locul 3 WTA "contractul pentru România turistică", un paşaport diplomatic, şi a primit diploma de ambasador al turismului românesc. SIMONA HALEP a absentat motivat, fiind la antrenament pentru BRD BUCHAREST OPEN.

US OPEN 2014. SIMONA HALEP. "Anul trecut n-a venit Nadia şi tot eu am semnat contractul. Simonei trebuie însă să-i dăm credit, s-o susţinem în continuare, pentru că are o finală de Ronald Garros şi o semifinală la Wimbledon", a mai spus ILIE NĂSTASE, citat de prosport.ro.

Vezi și: TABLOUL principal de la BRD BUCHAREST OPEN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel