US Open. Novak Djokovic - Juan Martin Del Potro, scor final

US Open. Organizatorii au stabilit programul meciurilor din ultima zi a turneului de la New York, ultimul de Grand Slam al anului.

Update. US Open.  Novak Djokovic-Juan Martin Del Potro.  Djokovic a reușit să treacă de Del Potro, în ultimul turneu de Grand Slam al anului,  în trei seturi, scor 6-3, 7-6 (7/4), 6-3. 

US Open.  Novak Djokovic-Juan Martin Del Potro.  Sârbul Novak Djokovic şi argentinianul Juan Martin Del Potro vor juca finala de la US Open. Del Potro a beneficiat de abandonul lui Rafael Nadal, după două seturi, iar Djokovic a trecut de japonezul Kei Nishikori. 

US Open. Novak Djokovic-Juan Martin Del Potro.  Partida dintre Novak Djokovic şi Juan Martin Del Potro va lua startul la New York nu înainte de ora 23, ora României, şi va fi transmisă în direct la noi în ţară pe postul de televiziune Eurosport.

US Open. Novak Djokovic-Juan Martin Del Potro.  Djokovic şi Del Potro s-au mai întâlnit până în prezent de 18 ori (13 – hard, 3 – zgură, 2 – iarbă). Ultimul meci disputat de cei doi a avut loc anul trecut, pe zgură, la Roma, când sârbul s-a impus în minimul de seturi. Argentinianul s-a impus în faţa lui Nole ultima oară la Jocurile Olimpice de la Rio, cu un dublu 7-6.

US Open. Novak Djokovic-Juan Martin Del Potro.  Rafael Nadal a fost eliminat de la US Open 2018, după ce a abandonat partida contra lui Juan Martin Del Potro, la 2-0 la seturi pentru argentinian. Nadal a acuzat probleme la genunchi și ceruse intervenția fizioterapeutului încă din primul set. 

US Open. Novak Djokovic-Juan Martin Del Potro. Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului de la US Open după ce a trecut de japonezul Kei Nishikori în minim de seturi, scor 6-2, 6-4, 6-2. Sârbul a câștigat turneul de la US Open în 2011 și 2015. Dacă sârbul va câștiga în ultimul act la openul american, își va însuși cel de-al 14-lea titlu de Grand Slam din carieră și îl va egala astfel pe Pete Sampras.

Vezi si: US Open. Serena Williams-Naomi Osaka, scor într-o finală tensionată 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel