US Open. Irina Begu, eliminată

Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului US Open. Ea a fost învinsă în minimum de seturi. 

Irina Begu (27 de ani, 55 WTA) a fost învinsă surprinzător de o jucătoare mult mai slabă cotată și mai neexperimentată. Katerina Kozlova (23 de ani, 118 WTA) din Ucriana, a învins-o pe Begu cu scorul de 6-2, 7-6.

Românca a avut 2-0 în debutul meciului, care apoi a pierdut următoarele șase ghemuri și setul. Begu a condus și în setul al doilea, dar apoi a pierdut trei ghemuri la rând (1-3). La 2-3, Begu și-a pierdut din nou serviciul, Kozlova s-a desprins la 5-2, Irina a revenit, a salvat trei mingi de meci, și a reușit să egaleze, 5-5. La acest scor, românca a ratat două mingi de break, dar a dus setul în tiebreak, unde a avut 6-2 și 7-6, dar a ratat cele cinci mingi de set și Kozlova s-a impus cu 9-7.

Begu o învinsese pe Kozlova în ambele meciuri directe de până acum. Irina s-a impus în fața ucrainencei în 2014 la Tașkent, cu 6-3, 6-1, în primul tur, și în 2015, la Seul, cu 6-2, 6-4, tot în prima rundă.

Irina Begu, care și anul trecut a pierdut tot în primul tur la US Open, va primi 10 puncte WTA și un cec de 50.000 de dolari. Begu va juca și la dublu, alături de Raluca Olaru.

România mai are patru românce în primul tur la simplu, Simona Halep (care o va întâlni pe rusoaica Maria Șarapova), Mihaela Buzărnescu (va juca împotriva danezei Caroline Wozniacki), Monica Niculescu (va evolua contra franțuzoaicei Kristina Mladenovic), Sorana Cîrstea (adversară olandeza Lesley Kerkhove) și Ana Bogdan (împotriva americancei Taylor Townsend), relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel