US Open 2015. Mats Wilander, analiză dură pentru Simona Halep

Legenda suedeză a tenisului, Mats Wilander, câştigător a 7 turnee de Mare Şlem și actualmente expert Eurosport, a făcut o analiză complexă a jocului făcut de Simona Halep în partida cu sportiva din Belarus, Victoria Azarenka, în urma căreia s-a calificat în semifinalele US Open 2015.

"Halep a forțat eroarea, nu are prea multe lovituri câștigătoare, Halep a jucat un joc ca de șah, a avut o poziție foarte bună pe teren. Simona Halep joacă un tenis foarte inteligent, astăzi a avut o atitudine mai bună ca de obicei. Cred că e bine pregătită, nu e înaltă, e numărul doi mondial. Nu văd niciun motiv pentru care Flavia Penneta nu o poate învinge pe Simona, un pic prea italiancă, încă e emoțională, dar atitudinea face diferența", a declarat Mats Wilander, la Eurosport, citează Antena 3.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după un meci formidabil cu Victoria Azarenka, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, scor 6-3, 4-6, 6-4. 

Astfel, pentru a atinge cea de-a doua finală de Grand Slam din carieră, după cea de anul trecut de la Roland Garros, Simona Halep va trebui să treacă în cea de-a doua semifinală de la US Open de italianca Flavia Pennetta, numărul 26 mondial.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA, SCOR în semifinale la US OPEN 2015, ora 04:00

Meciul Simona Halep - Flavia Pennetta se va disputa în noaptea de joi spre vineri, pe terenul central, nu mai devreme de ora 04:00, după semifinala dintre Serena Williams și Roberta Vinci.

Simona o va înfrunta vineri pe Flavia Pennetta în semifinale la US Open, după ora 04:00 dimineața, jucătoare pe care românca a învins-o o singură dată în carieră, în ultimul duel direct, disputat chiar anul acesta, la Miami, scor 6-3, 7-5

Italianca, în vârstă de 33 de ani, a câştigat primele trei întâlniri. Flavia Pennetta a câştigat de-a lungul carierei 10 titluri, cu unul mai puţin decât Simona Halep. Cele mai bune performanţe la turneele de Grand Slam le-a înregistrat chiar la US Open, unde s-a calificat de două ori în faza semifinalelor.

Sumă colosală de bani câștigată de Simona Halep după US Open 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel