Urzica și leușteanul s-au emancipat. Merg la mall

silver mall copy
silver mall copy

Urzica, leușteanul, ceapa sau mărarul nu mai merg la piață, ci la mall. Ţăranii din Vaslui îşi vor comercializa produsele cultivate în grădină doar în mall-ul din centrul municipiului Vaslui, în spaţii special amenajate de primărie, după ce autorităţile au decis să demoleze Piaţa Vidin pentru a construi una nouă, investiţie ce ajunge la 13 milioane de lei.

Autoritățile locale au decis să transfere activitatea specifică pieței agroalimentare din Piața Vidin în mall-ul situat în centrul municipiului, astfel că producătorii și comercianții  particulari vor sta alături de spațiile comerciale destinate unor branduri de renume.

Decizia a fost luată ca urmare a unei hotărâri a Primăriei Vaslui de a demola sediul vechii  piețe pentru a construi una nouă.

"Era singurul spaţiu pe care l-am găsit liber şi unde am fi putut muta toţi comercianţii şi producătorii particulari din piaţă pentru a putea demara noua investiţie. Am încheiat cu proprietarul mall-ului un contract valabil până la sfârşitul anului 2013, cu o chirie lunară cuprinsă între 35 şi 45 lei pe metrul pătrat, pentru o suprafaţă totală de aproape 700 de metri pătraţi", a declarat, vineri, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Urmare a acestei decizii, comercianţii şi a producătorii particulari vor fi mutați până la sărbătorile de Paşti din vechea piață, urmând a reveni în 2014, întrucât noua construcție are termen de finalizare la 31 decembrie 2013.

Investiția destinată lucrărilor de construcţie la noua piaţă agroalimentară se ridică la 13 milioane de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel