Ursuleţ panda de la Grădina Zoologică din Moscova, în culmea fericirii după ce a văzut zăpada / VIDEO

Ursuleţ panda de la Grădina Zoologică din Moscova, în culmea fericirii după ce a văzut zăpada    /   Sursă foto: Pexels
Ursuleţ panda de la Grădina Zoologică din Moscova, în culmea fericirii după ce a văzut zăpada / Sursă foto: Pexels

Zăpada abundentă căzută în ultimele zile a reprezentat un motiv de bucurie pentru un ursuleț panda din Moscova.

Un ursuleț panda de la Grădina Zoologică din Moscova, pe nume Dindin, s-a bucurat de schimbarea vremii.

După ce a văzut nămeții din volieră, animalul a început să se rostogolească printre ei. Pe pagina VKontakte a Grădinii Zoologice a fost publicat videoclipul cu panda care se joacă cu zăpada, precum şi un scurt mesaj: "Uită-te la această combinație uimitoare de stângăcie, flexibilitate și plasticitate!"

În urmă cu câteva zile, la Moscova a nins abundent. Potrivit meteorologilor, cantitatea de precipitaţii este una normală pentru această perioadă a anului, scrie Publika.

Un bărbat a fost atacat de o familie de vidre: M-au mușcat de 26 de ori în 10 secunde

Un bărbat a fost atacat de o familie de vidre într-un parc din Singapore. Graham George Spencer, un cetățean britanic care locuiește în Singapore, a spus că a fost urmărit, prins și mușcat „de 26 de ori în 10 secunde” de o familie de vidre, în timpul unei plimbări de dimineață în grădina botanică, scrie digi 24.

Bărbatul a povestit pentru presa locală că se apropia de intrarea în grădină, pe 30 noiembrie, când a văzut aproximativ 20 de vidre care traversau o alee, în fața lui. Animalele mergeau liniștite, dar „au înnebunit” după ce un alt bărbat a fugit spre ele, spune Spencer. Cel de-al doilea bărbat a reușit să se ferească de animale, însă Spencer nu a fost la fel de norocos.

Britanicul a spus că vidrele pur și simplu s-au aruncat asupra lui, muşcându-l de glezne, picioare şi fese şi punându-l la pământ, relatează The Guardian.

Prietenul lui Spencer, care se afla la mică distanță de el, a alergat țipând în încercarea de a speria vidrele. „Am fost mușcat de 26 de ori în 10 secunde. Dacă nu era prietenul meu, nu cred că mai eram aici. Aș fi fost mort”, a adăugat el.

Cei doi au spus că au fugit spre clădirea administrativă a parcului, urmăriți încă de vidre. După ce personalul i-a acordat primul ajutor, Spencer a fost dus la spital și i s-au administrat vaccinuri împotriva tetanosului și antibiotice. Tratamentele l-au costat până acum 1.200 de dolari.

După ce a vorbit cu un reprezentant al Grădinii Botanice din Singapore, Spencer a spus că a aflat că autoritățile investighează incidentul (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel