Ursula von der Leyen, MESAJ pentru Biden și Harris: Nu putem da ceasul înapoi

Ursula von der Leyen
Ursula von der Leyen

Într-un apel prin videoconferință, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis un mesaj către Joe Biden și Kamala Harris. Iată ce își dorește lidera Comisiei.

Cu un nou lider la Casa Albă, SUA și Uniunea Europeană trebuie să lucreze pentru a forja o „nouă agendă transatlantică”, care să acopere aspecte precum schimbările climatice și economia digitală, spune președintele Comisiei Europene.

"Nu se poate ca giganții comerciali să beneficieze enorm de pe piața noastră unică, dar fără să plătească impozite acolo unde ar trebui", le-a spus Ursula von der Leyen ambasadorilor UE într-o videoconferință. De asemenea, aceasta i-a felicitat pe președintele Joe Biden și vicepreședintele Kamala Harris pentru victoria în alegeri.

Totuși, ea a avertizat: „Unele schimbări de priorități și percepții sunt mult mai profunde decât un politician sau o administrație. Și nu vor dispărea din cauza acestor alegeri. Nu putem da ceasul înapoi și nu ne putem întoarce la aceeași agendă pe care am avut-o acum cinci ani."

În același timp, giganții tehnologici, precum Facebook, au fost acuzați că nu și-au plătit impozitele în țările în care își desfășoară activitatea, precizează BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel