Ursu, către Vîlceanu: ”Nu-mi puneți vorbe în gură!” Ce a urmat după intervenția lui Ciolacu

Pornind de la decretul privind starea de urgență, o discuție a luat amploare la Antena 3, Adrian Ursu fiind nevoit să intervină.

Dan Vîlceanu a fost întrebat, luni, la Antena 3, de către Adrian Ursu despre decretul pregătit de președintele Klaus Iohannis în vederea stării de urgență.

„Din poziția pe care președintele a exprimat-o public, se pare că vom avea de-a face cu încă un decret pentru 30 de zile. Dar, domnule Ursu, aici nu este vorba despre a aștepta să vezi textul decretului, este vorba despre necesitatea de a avea decret pentru starea de urgență în continuare. Aici trebuie să fie o decizie foarte clară: vrei să lași România într-o situație de criză de sănătate de izbeliște sau vrei să ții lucrurile sub control? Noi, până la urmă, trebuie să stabilim un singur lucru: avem nevoie de decret pentru situație de urgență în momentul ăsta sau nu? Eu spun că avem", a spus Dan Vîlceanu.

„Dacă dumneavoastră, sau domnul Ciolacu, sau domnul Tăriceanu, sau domnul Ponta, doriți ca toți oamenii care sunt acum în carantină să plece acasă...", a mai spus Vîlceanu, moment în care a intervenit Adrian Ursu: „Nu. Eu vă spun dimpotrivă, nu-mi puneți mie vorbe în gură! Eu spun că, acum, pe starea de urgență, sunt mult prea laxe unele dintre măsuri, din păcate."

„Aș vrea ca fermitatea să fie unitară, să avem reguli pe care toată lumea să le respecte și să avem, de partea cealaltă, măsuri pentru a vedea care e capătul tunelului. Și, din păcate, măsurile nu le avem, deocamdată", a adăugat Ursu.

Ciolacu, intervenție

Ulterior, a avut o intervenție și Marcel Ciolacu, care a spus: „Cei de la Suceava s-au plimbat la Cluj, la aeroport. Legea nu e pentru toată lumea la fel?! Cum au ieșit din carantină și nu ne explică nimeni? (...) Înțelegeți pentru totdeauna: trebuie să dați explicații românilor! Ce se întâmplă? De ce nu sunt testați? (...) Vă rog frumos să nu mă întrerupeți! (n.r. i se adresează lui Vîlceanu)"

La un moment dat, Adrian Ursu a fost nevoit să intervină: „Vă rog să nu apelăm la nicio formulă de atac".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel