Urşii din zona lacului Sf. Ana, atracţie pentru turişti. Cum sunt atrase animalele

Silviu Chiriac, membru al Uniunii Internaţionale pentru Conservarea Naturii, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip prin care arată de ce urşii din zona lacului Sf. Ana continuă să se apropie de oameni, în loc să meargă în pădure. 

"Lacul Sfânta Ana, Valea Cerbului, Tușnad, Racadau..zone fierbinți pentru conflictul om-urs, zone in care astăzi un jurnalist a documentat justificarea recurentei ursilor intr-o parcare, aparent lipsită de habitat favorabil ursului. Si justificarea este una simplă: niște idioți, în dorința de a creste atractivitatea parcări de la rezervația lacului Sfanta Ana, duc zilnic saci de mâncare de câine pentru a face cele două femele cu pui sa stea in zonă, sa fie atractive si disponibile pentru fotografii făcute de turiștii.

AVEM nevoie de legi care sa pedepsească aspru astfel de oameni si avem nevoie de oameni care sa inteleaga cat rau fac comunității si speciei prin astfel de comportament! Si asta tocmai in judetul in care pare ca este stare de asediu din cauza urșilor care amenință chiar "supraviețuirea rasei umane"!!!", a scris Silviu Chiriac pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel