Urs, la plimbare pe străzi. Șeful Poliției Locale, reacție halucinantă

Un urs s-a plimbat nestingherit în noaptea de sâmbătă spre duminică pe străzile din Suceava. Deși oamenii au anunțat evenimentul la 112, autoritățile nu au reușit să dea de urma animalului și nici nu au descoperit de unde a venit.

Potrivit ziarului Monitorul de Suceava, prezența ursului pe străzi este confirmată de mai multi martori oculari - o parte dintre ei au sunat la 112. Cu toate acestea, autoritățile nu au reușit să-i dea de urmă și nici nu au găsit o explicație de unde a apărut animalul.

Șeful Poliției Locale, deranjat de presă

Prezenţa unui urs pe străzile municipiului reşedinţa de judeţ nu l-a impresionat absolut deloc pe şeful Poliţiei Locale Suceava, Viorel Horodenciuc, care a minimizat pe cât posibil evenimentul, scrie Monitorul de Suceava.

În condiţiile în care Poliţia Locală a fost solicitată să se implice în acest caz, mai ales că gestionează sistemul video de supraveghere stradală, reprezentanţii presei au cerut şefului Poliţiei Locale mai multe informaţii.

"Nu ştiu nimic de nici un urs. Nu îmi puneţi mie acum obligaţia să îl şi găsesc. Este duminică, sunt în timpul liber, sunt la nuntă acum, nu mă agresaţi cu chestii de astea...", ar fi declarat Viorel Horodenciuc.

"Nu am găsit în imagini decât un câine, o mogâldeaţă, care s-a deplasat la 4.30 de la Test Prima, de la plăcintărie, înspre Piaţă Mică. Imaginile sunt difuze, nu se înţelege nimic, iar noi nu avem patrule în tot oraşul să putem acoperi... Nu ştiu nimic de chestia asta. Sunt satul de atâtea telefoane. M-am săturat!", ar mai fi spus şeful Poliţiei Locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel