Urmărire în trafic la Suceava. Tineri reținuți pentru contrabandă

Doi tineri au fost reţinuți de poliţişti, luni, după ce au fost depistați în trafic, pe DN17, transportând ţigări de contrabandă în valoare de peste 140.000 de lei, a declarat presei purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Astfel, în dimineaţa de 23 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc şi a Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta, în cadrul unei acţiuni vizând identificarea persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigări de contrabandă, organizate pe DN 17, au procedat la oprirea regulamentară în trafic, pe raza comunei Pojorâta, a unui autovehicul care se deplasa din direcţia Vatra Dornei către Suceava.

Deoarece conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a trecut la urmărirea acestuia, iar după o distanţă de circa 1.500 metri s-a reuşit depăşirea şi blocarea autoturismului în cauză.

Şoferul a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 ani, iar pe scaunul din dreapta faţă a fost identificat un alt bărbat de 29 ani, ambii din comuna Moldova Suliţa.

[citeste si]

În interiorul maşinii s-au găsit 12 baxuri cu ţigări de provenienţă extracomunitară, iar la inventariere s-a stabilit că acestea conţineau 12.800 pachete de ţigări de contrabandă, în valoare totală de aproximativ 141.400 lei.

Toată marfa a fost confiscată, iar autovehiculul, în valoare de circa 4.000 euro, a fost indisponibilizat. Faţă de cei doi tineri s-a emis ordonanţă de reţinere pe timp de 24 ore, au fost încarceraţi în arestul IPJ Suceava şi urmează a fi prezentaţi instanţei competente cu propunere de arestare preventivă. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel