Urmărire cu focuri de armă în Marea Neagră: Poliţiştii au încercat să oprească un pescador turcesc

pes
pes

Poliţiştii de frontieră constănţeni urmăresc un pescador turcesc care a fost prins în apele teritoriale româneşti ale Mării Negre. Pentru a-l determina să se supună controlului, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă asupra pescadorului.

Nava a fost detectată la 70 de mile marine de Tuzla, iar în momentul în care Poliţia de Frontieră a încercat să ia legătură cu echipajul pentru a face un control nava a pornit în direcţia opusă.

Ofiţerii au tras aproximativ 30 de focuri de armă de avertisment spre prova şi pupa navei, însă echipajul nu a oprit pescadorul şi se îndreaptă în continuare către teritoriul Bulgariei. De asemenea, poliţiştii au tras alte 30 de focuri de armă spre zona de propulsie a navei, însă tot fără rezultat.

Potrivit lui Fabian Bădilă, comandantul pescadorului şi-a postat toţi oamenii pe punte, pentru ca poliţiştii de frontieră să nu poată trage spre navă.

În situaţia în care pescadorul va ajunge în apele bulgăreşti, poliţiştii de frontieră români îi vor anunţa pe omologii bulgari despre situaţia creată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel