Urmărire ca în filme la Vâlcea. Un tânăr a fugit de sub ochii polițiștilor

Polițiștii din Vâlcea au urmărit mai bine de trei kilometri, un tânăr în vârstă de 24 de ani care a condus o maşină neînmatriculată şi a încercat să fugă de poliţişti.

Tânărul în vârstă de 24 de ani din Olt, s-a ales cu dosar penal după ce a condus pe un drum public din Vâlcea o maşină neînmatriculată şi a încercat să fugă de poliţişti, scrie Agerpres.

"Conducătorul autoturismului a respectat semnalul de oprire, însă în momentul în care poliţistul s-a apropiat de autoturism, conducătorul auto a plecat în trombă. Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea autovehiculului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă conducătorul autoturismului nu a oprit nici în momentul respectiv, urmărirea fiind continuată pe o distanţă de 3 kilometri, până în momentul în care, fugarul, din cauza vitezei excesive a lovit un cap de pod, avariind autoturismul", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru săvărşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat, iar pentru că a fugit de poliţişti, el va avea permisul de conducere suspendat câteva luni.

Vezi și: 

Sibiu: Asistentă lovită de către un pacient pe care îl îngrijea

Au fost inaugurate două camere sterile la Clinica de Pediatrie din Cluj-Napoca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel