Ședință tensionată la Casa Albă, cu urlete și țipete. Trump, sfătuit să invoce legea marțială pentru a verifica voturile (CNN)

Președintele Donald Trump a convocat vineri o întâlnire care s-a dovedit a fi una aprinsă în Biroul Oval, una la care au participat inclusiv avocata Sidney Powell și clientul ei, fostul consilier pentru securitate națională Michael Flynn. În cele din urmă, întâlnirea a degenerat și s-a ajuns chiar la țipete, relatează CNN. 

 

Flynn a sugerat la începutul acestei săptămâni că Trump ar putea invoca legea marțială pentru a răsturna alegerile pe care le-a pierdut în fața lui Joe Biden - o idee care a apărut din nou în timpul întâlnirii din Biroul Oval, a relatat una dintre sursele CNN

Nu este clar dacă Trump a susținut ideea, dar participanții la întâlnire au căutat să se impună pe acestă temă. 

Participanții de la întâlnirea care a avut loc la Casa Albă, inclusiv șeful cabinetului Mark Meadows și avocatul Pat Cipollone, au insistat pentru numirea lui Powell drept avocat special pentru a investiga acuzațiile de fraudă. Powell și-a concentrat argumentele asupra modului în care au fost folosite mașinile de vot și a insistat pentru formarea unei comisii speciale care să inspecteze mașinile. O altă idee care a apărut în ședință a fost un ordin executiv care ar permite guvernului să acceseze aparatele de vot pentru a le inspecta.

O persoană a descris întâlnirea ca fiind una destul de înverșunată, deoarece Powell și Flynn i-au acuzat pe alți membri ai staffului că l-au abandonat pe președinte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel