EXCLUSIV  Uri Levine, cofondatorul aplicației Waze, interviu. TOT ce nu știați despre cea mai mare aplicație / video

Uri Levine
Uri Levine

Uri Levine, cofondatorul aplicației de navigare Waze, a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News și DC Business.

Din emisiunea cu Uri Levine, cofondatorul aplicației de navigare Waze, veți afla o mulțime de lucruri interesante! Nu ratați interviul de miercuri, 4 decembrie, difuzat de la ora 11.00.

Vom afla împreună o mulțime de lucruri utile despre aplicație, de exemplu dacă poate fi adaptată pentru transportul în comun, dacă o va face pentru trotinete, biciclete, pentru a combate traficul și poluarea, ce alte îmbunătățiri are în plan, de ce obstacole naționale se lovește.

Nu uitați! Interviul cu Uri Levine, cofondatorul aplicației de navigare Waze va fi difuzat atât pe DC News, cât și pe DC Business, pe Youtube și Facebook, de la ora 11.00.

Waze este o aplicație GRATUITĂ destinată telefoanelor mobile tip smartphone, ce oferă navigație GPS pas-cu-pas, cu date de trafic în timp real, alerte rutiere (radare, poliție, accidente, ambuteiaje), drumuri închise și multe altele.

Waze este o companie ce a luat naștere în anul 2006 în Israel. În luna iunie 2013, Waze a fost achiziționată de compania Google.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel