UPDATE: Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român, repornit

cazier
cazier

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român - ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuaţii de tensiune care a afectat serverele, în prezent fiind nefuncţional, anunţă IGPR.

UPDATE: Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român - ROCRIS a fost repornit luni şi datele de interes operativ pot fi consultate, informează IGPR. De asemenea, se pot face menţiuni în baza de date.

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român - ROCRIS a suferit luni o avarie, în urma unei fluctuaţii de tensiune care a afectat serverele. O echipă de specialişti lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei în cel mai scurt timp.

Până la remedierea situaţiei, cetăţenii nu pot obţine certificate de cazier judiciar, însă, pe durata defecţiunii, se pot depune cereri, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei.

___________________________________________________________________________________________________________

O echipă de specialişti lucrează pentru repornirea sistemului şi rezolvarea problemei în cel mai scurt timp.

Până la remedierea situaţiei, cetăţenii nu pot obţine certificate de cazier judiciar, dar pot depune cereri, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei.

Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar, orice persoana poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar, respectiv în municipiul București, Secțiile de Poliție 1-26, Compartimentul de Relații cu Publicul, însoţită de:

Acte necesare

-cererea tip completată;
-actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, paşaport, cartea de identitate provizorie şi certificat de înregistrare a cetăţenilor U.E., carte de rezidenţă, carte de rezidenţă permanentă, permis de şedere temporară sau permanentă), aflat în termen de valabilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel