Update: Mama Luizei Melencu a leşinat. Caz Caracal. Jandarmii au mandat de aducere a mamei Luizei la DIICOT

Luiza Melencu. Foto: Facebook
Luiza Melencu. Foto: Facebook

Poliţia a descins acasă la familia Melencu, pentru a o ridica pe mama Luizei şi a o duce la DIICOT, în vederea prelevării probelor ADN cerute zilele trecute. 

Update: Mai mulţi localnici au intrat în curtea familiei Melencu şi cer explicaţii de la anchetatori şi de la jandarmi. 

"Suntem parte vătămată. De şase luni de zile nimic nu au făcut pentru Luiza. Noi nu mergem nicăieri, refuzăm", a spus bunicul Luizei. 

Update: Jandarmii au înştiinţat-o pe Monica Melencu că au un mandat de aducere pe numele dânsei la DIICOT Craiova, după ce aceasta a refuzat să vină de bunăvoie. 

Bunicul Luizei se ceartă cu jandarmii. "Nu merge nicăieri. Suferim orice rigoare de lege, dar nu merge cu voi. Hai să fim umani. Vreţi să ne luaţi cu forţa? Nu mergem!", a spus bunicul Luizei Melencu. 

Monica Melencu a leşinat!

Potrivit România TV, femeia a făcut un scandal monstru şi a strigat după ajutor, spunând că nu vrea să meargă la DIICOT. 

Potrivit citaţiei primite zilele trecute, femeia ar urma să fie adusă cu mandat la DIICOT, dacă aceasta refuză să meargă de bunăvoie. Cu toate astea, poliţiştii  nu pot intra în curtea familiei Melencu deoarece nu au încă un mandat, iar femeia nu vrea să meargă cu ei. 

Jandarmii au intrat, însă, în curte peste familia Melencu şi au înştiinţat-o pe Monica Melencu că trebuie să îi însoţească la Craiova, la DIICOT. Potrivit România TV, acel mandat a ajuns la poliţişti, astfel că intrarea în curte şi luarea mamei Melencu este complet legală. 

"Noi suntem aici pentru a pune în aplicare un mandat de aducere şi asta vom face", au spus anchetatorii prezenţi la faţa locului, fără să îşi decline însă şi identitatea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel