UPDATE: Dosar penal în cazul fetiței de 6 ani care a căzut din telescaun, la Sinaia

Fetița a căzut din telescaun. Foto: Pixabay
Fetița a căzut din telescaun. Foto: Pixabay

O fetiță de doar 6 ani a căzut dintr-un telescaun, vineri, în stațiunea prahoveană Sinaia. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Poliţiştii au întocmit un dosar penal în cazul fetiţei, cercetările fiind efectuate pentru vătămare corporală din culpă, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, conform Agerpres. Primăria Sinaia a transmis că starea copilului este stabilă, iar în urma analizei făcute de cadrele medicale SMURD sosite la faţa locului s-a stabilit că nu există semne de pericol.

Minora a fost preluată de la Cota 1.400 de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la spital, impunându-se investigaţii suplimentare, respectiv RMN, precizează sursa citată. Copilul a căzut de la aproximativ 4 metri în zona Valea Soarelui, iar în telescaun era însoţit de adulţi. Fetiţa se afla în timpul antrenamentului de schi cu lotul Clubului Carpaţi Sinaia

Știrea inițială

„Fetița de numai 6 ani a trăit momente dramatice după ce a căzut pur și simplu din telescaun, undeva în zona Valea Soarelui. Aceasta a căzut de la aproximativ 4 metri înălțime.

Imediat în zonă s-a solicitat intervenția echipajului aerian SMURD pentru ca fetița să fie transportată la spital pentru a i se efectua investigații suplimentare. În acest moment, micuța se află în cabinetul Salvamont de la Cota 1.400. Starea sa este stabilă, urmează să fie transportată cu elicopterul SMURD”, a transmis un corespondent pentru România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel