UPDATE. Alerta de pe aeroportul din Amsterdam a fost o alarmă falsă, declanşată din greşeală

O alertă de proporții a fost declanșată miercuri seară pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, după un incident semnalat la bordul unui avion. Presa locală vorbește despre o posibilă luare de ostatici.

UPDATE: Conform CNN, unul dintre piloţi ar fi declanşat un buton de alarmă din greşeală. 

De altfel, şi Air Europe a anunţat că totul a fost doar o alarmă falsă şi că toţi pasagerii sunt în regulă şi că vor fi duşi la destinaţiile pentru care şi-au cumpărat bilete. 

UPDATE: Persoanele aflate la bordul avionului percheziţionat pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam au fost evacuate în siguranţă, anunţă Poliţia olandeză.

"Pasagerii şi membrii echipajului au fost evacuaţi în siguranţă. Avionul este percheziţionat", a comunicat Poliţia militară din Olanda, conform Mediafax.

Potrivit site-ului de ştiri Telegraaf.nl, avionul la bordul căruia sunt efectuate percheziţiile urma să efectueze o cursă spre oraşul spaniol Madrid.

Potrivit BNO News, este vorba despre o aeronavă a companiei Air Europe. Anchetatorii nu au furnizat detalii, ci doar au spus că este vorba despre "o situație suspectă" la bordul avionului.

"Există o situaţie suspectă, este tot ceea ce pot spune", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei militare olandeze citat de cotidianul britanic Telegraph, scrie Mediafax. 

Oficialul a refuzat să ofere detalii despre situaţia de securitate. Un terminal aeroportuar a fost închis din cauza incidentului de securitate.

Televiziunea Națională NOS, care citează surse din cadrul serviciilor de securitate, spune că ar putea fi vorba despre o luare de ostatici, conform observator.tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel