UPDATE Accident grav pe DN2/E85. Traficul a fost blocat aproape două ore

Interventie SMURD - foto ilustrativ
Interventie SMURD - foto ilustrativ

Tragedie pe Drumul Național 2, respectiv E85. Două mașini au fost aruncate într-un șanț, iar o alta a intrat pe contrasens în urma unui accident violent. 

UPDATE: Din primele date se pare că în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 2E 85, din direcţia Bucureşti către Buzău, un băcăuan de 75 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism ce rula din sens opus şi era condus de către un buzoian de 21 de ani. În urma impactului, elemente din caroseria celor două autovehicule au ricoşat într-un alt autoturism ce rula spre Bucureşti şi era condus de un focşănean de 35 de ani, susțin reprezentanții IPJ Buzău.

În cauză se va întocmit dosar penal cercetările fiind continuate de către poliţiştii rutieri. Traficul a fost reluat.

Barbatul din Bacău (încarcerat) a fost transportat la spital în stare gravă pentru îngrijiri de specialitate. Celelalte persoane implicate se pare că nu au suferit vătămări.

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2E85 București - Buzău, între localitățile Cioranca și Limpezis (jud. Buzău) a avut loc o coliziune între trei autoturisme.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite grav. Mai multe echipaje medicale s-au deplasat imediat la fața locului. De asemenea, polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări. 

Conform unor surse DCNews, se pare două dintre autoturisme ar fi fost aruncate în șanț, iar o altă mașină ar fi ajuns pe contrasens în urma accidentului violent. 

Drumul este blocat. Se estimează ca circulația să fie reluată în 40-60 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel