UPDATE 2 / România TV: Clotilde Armand, audiată. RealitateaPLUS: Plângere pentru mașina vandalizată și gunoaiele din fața casei

Foto Facebook Clotilde Armand
Foto Facebook Clotilde Armand

UPDATE 2: Clotilde Armand a făcut declaraţii după ce a ieşit din sediul poliţiei.

 

UPDATE 2: Clotilde Armand, prima declaraţie după ce a ieşit de la poliţie

UPDATE 1. Clotilde Armand ar fi audiată la poliție în calitate de parte vătămată, marți seară, transmite România TV. Realitatea PLUS a precizat, ulterior, că primarul Sectorului 1 ar depune plângere atât privind mașina vandalizată, cât și pentru gunoaiele pe care le-ar fi pus cineva în fața casei sale.

Realitatea Plus a informat că primarul Sectorului 1 depune plângere la Poliție. În primul rând, Clotilde Armand ar susține că i-a fost vandalizată mașina. Este vorba despre o situație mai veche, dar astăzi ar fi găsit în fața casei sale mai multe gunoaie - lucru care ar fi determinat-o să meargă la Poliție.

Clotilde Armand ar depune plângere atât împotriva persoanelor care i-au pus gunoaiele în fața casei, dar și împotriva celor care i-au vandalizat autoturismul.

Știre inițială

Primarul Sectorul 1, Clotilde Armand, s-ar afla la Secția 1 Poliție, marți seară, informează România TV. 

Clotilde Armand ar fi fost chemată la Secția 1 Poliție din Capitală după ce, inițial, depusese două plângeri la DNA. Surse citate de RTV arată că 'ar fi audiată exact în legătură cu acestea.'

Procurorii DNA ar fi stabilit că plângerile cu pricina nu se află în competența lor, astfel că au redirecționat dosarul.

Clotilde Armand s-ar fi prezentat la secția de poliție marți seară, după ora 19:00, însoțită de doi avocați, deși are calitatea de parte vătămată.

Una dintre plângeri ar viza-o pe Oana Lovin. Clotilde Armand ar fi reclamat că aceasta ar fi amenințat-o și s-a simțit lezată.

Sâmbătă, Clotilde Armand a spus că va depune plângere împotriva operatorului de salubritate

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat sâmbătă seara că va depune plângere penală împotriva operatorului de salubritate.

Înțeleg că operatorul de salubritate a anunțat că reîncepe să strângă gunoiul din Sector și a recunoscut vina pentru șantajul creat în aceste zile în care nu a ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că este interzis să întrerupă serviciul de salubrizare și administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu șantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne așa. Toți cei care și-au permis această situație vor răspunde în Justiție pentru că au pus în pericol sănătatea populației din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracțiunea de șantaj acționarilor Companiei Romprest Service S.A. și solicită autorităților abilitatea să fie ridicată licența acestui operator”, a scris pe Facebook primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Între timp, PSD vrea referendum pentru demiterea ei

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a vorbit despre demiterea lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1:

„Am decis împreună cu colegii mei ca să susținem orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet, orice inițiativă cetățenească nu o inițiativă politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-și exercite atribuțiile de primar.

Bătaie de joc la adresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede decât patru ani, cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1. Înainte să se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui să facă ovizită prin Sectorul 3, sau prin Sectorul 4 și să vadă cum arată acolo tot serviciul local, cum nu există gropi, gunoaie și cum parcurile arată la un standard european“, a precizat președintele PSD Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel