Unul dintre violatorii din Caracal, la Acces Direct, declarație șocantă: "Îmi râdea în nas, ironic"

O fată din Caracal a fost violată de patru băieți chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Pe unul îl cunoștea, atât ea, cât și părinții săi și prietenul său. Erau prieteni. Ceilalți au apărut pe un câmp, unde au chinuit-o pe fată două ore.

La scenă a asistat o minoră de 14 ani, o minoră traumatizată, care-și suna noaptea mama din străinătate, pentru că nu putea să doarmă de teamă. Ea a fost ținută într-o mașină în aceste două ore cât prietena ei a fost violată. Doi dintre violatori, verișori, au mai fost și-n trecut acuzați de viol. Un altul este militar.

Prietenul fetei violate, singurul care-i era cunoscut din grupul celor patru, este Ionuț Ionescu, un tânăr de 19 ani.

Luni, revoltat pe declarațiile fetei pe care a violat-o, ale mamei acesteia și ale invitaților din emisiunea Acces Direct, el a cerut să intervină telefonic în timp ce fata pe care o violase era în platou. Simona Gherghe a ales s-o scoată pe fată din platou, fără a-i spune că unul dintre violatorii săi urmează să intervină.

"Îmi râdea în față, ironic"

"Bună seara! Vă ascult! Doamnă, vreau să vă spun ca dumneaei să nu mai dramatizeze atât că nu este chiar așa cum a zis ea și să nu ne mai facă bestii. Nu am făcut așa ceva, nu este chiar așa cum spune dânsa, nu vreau să intru în detalii că nu pot pentru că sunt la muncă. Ea de ce spune că nu s-a mai întâlnit cu niciunul dintre noi? La piscină când s-a întâlnit cu noi îmi râdea în față, ironic", a spus tânărul.

Mara Bănică a reacționat: "Dacă-ți râdea în față trebuia s-o violezi? Hai să râd și eu cu dl avocat, să vedem, ne violezi și pe noi".

"Atât am avut de spus! Bună seara", a răspuns tânărul.

"Eu am un apel către oamenii ăia care te țin angajat să te dea afară (...) și să le arestați pe animele astea obraznice", a continuat Mara Bănică, timp în care tânărul a închis telefonul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel